Filtruj według

Kategorie
Cena dla 100 szt.
Czas realizacji
Pochodzenie
Produkt ekologiczny
Filtruj

Cocoa

Produkcja oferowanej przez Cocoa czekolady odbywa się w małej manufakturze objętej systemem kontroli i certyfikacji w rolnictwie ekologicznym. Właśnie w tym zakładzie ziarna kakaowca zaczynają swoją transformację w pieszczącą zmysł tabliczkę naturalnej czekolady. Wszystkie surowce, z których korzysta Cocoa pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami, w tym certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.

na stronę
  • Czekolada z jagodami goji Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* 5%, kruszone ziarna kakaowca*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 60%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 579 kcal / 2403 kJ  

  • Czekolada klasyczna gorzka Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 70%.  * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 583 kcal / 2417 kJ  

  • Czekolada z wiśniami i jagodami acai Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, liofilizowana wiśnia* 2%, liofilizowane jagody*, liofilizowane Acai*, zawartość kakao 60%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 587 kcal / 2439 kJ

  • Czekolada cappuccino migdałowe z morwą Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały* 9%, morwa biała* 2,8%, kawa mielona* 0,5%*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 55%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 597 kcal / 2476 kJ

  • Czekolada ciemna 70% z orzechami pekan Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, orzechy laskowe*, orzechy pekan*, wanilia Bourbon*,  zawartość kakao 70%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 599 kcal / 2483 kJ

  • Orzechy laskowe w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), orzechy laskowe* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 622 kcal / 2572 kJ

  • Migdały w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), migdały* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 596 kcal / 2469 kJ

  • Morwy w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy  kakaowej min. 65%), morwa biała* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 498 kcal / 2076 kJ

  • Orzechy nerkowca w surowej czekoladzie kawowej 70% Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy nerkowca* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 584 kcal / 2420 kJ

  • Jagody goji w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), jagody goji* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 469 kcal / 1958 kJ

  • Jagody inkaskie w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), jagody inkaskie* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 480 kcal / 1994 kJ

  • Banany w surowej czekoladzie 70% Cocoa

    Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), suszone banany* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 438 kcal / 1831 kJ