Cocoa


Produkcja oferowanej przez Cocoa czekolady odbywa się w małej manufakturze objętej systemem kontroli i certyfikacji w rolnictwie ekologicznym. Właśnie w tym zakładzie ziarna kakaowca zaczynają swoją transformację w pieszczącą zmysł tabliczkę naturalnej czekolady. Wszystkie surowce, z których korzysta Cocoa pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami, w tym certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.

Produkty od tego producenta

na stronę
  • Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), orzechy laskowe* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 622 kcal / 2572 kJ

  • Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy nerkowca* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 584 kcal / 2420 kJ

  • Cocoa

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), rodzynki* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 459 kcal / 1916 kJ