JP Czekolada


Naturalna czekolada powstaje zgodnie z ideą "od ziarna do tabliczki". Oznacza to, że producent jest odpowiedzialny za cały proces powstawania czekolady. Od momentu zamówienia odpowiednich ziaren kakao, przez ich wypiekanie, następnie mielenie, aż po temperowanie, formowanie i w końcu pakowanie gotowych tabliczek.

Produkty od tego producenta

  • Manufaktura Czekolady

    Dodaj do koszyka 13,81

    Manufaktura Czekolady

    GRAMATURA: 50 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Brazylii 65%, nierafinowany cukier trzcinowy

    Oczekiwanie na dostawę
  • Manufaktura Czekolady

    Dodaj do koszyka 14,63

    Manufaktura Czekolady

    GRAMATURA: 50 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Madagaskaru 72%, nierafinowany cukier trzcinowy

    Oczekiwanie na dostawę
  • Manufaktura Czekolady

    Dodaj do koszyka 13,81

    Manufaktura Czekolady

    GRAMATURA: 50 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Republiki Dominikany 67%, nierafinowany cukier trzcinowy

    Oczekiwanie na dostawę
  • Manufaktura Czekolady

    Dodaj do koszyka 13,81

    Manufaktura Czekolady

    GRAMATURA: 55 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Wybrzeża Kości Słoniowej 65%, nierafinowany cukier trzcinowy, pokruszone (wypieczone) ziarno kakao z Brazylii

    Oczekiwanie na dostawę