Sery Łomnickie produkowane są w gospodarstwie ekologicznym "Kozia Łąka" niedaleko Jeleniej Góry przez państwa Bożenę i Daniela Sokołowskich. Wytwarza się je z koziego mleka pochodzącego od zwierząt hodowanych w zgodzie z naturą. Receptury ich wyrobu pochodzą z lat 40. XX w. - wtedy dotarły one w okolice Łomnicy wraz z przesiedleńcami z Litwy. Sery Łomnickie docenione zostały przez wielu ekspertów, o czym świadczą przyznane gospodarstwu certyfikaty. W 2010 r. Ministerstwo Rolnictwa wpisało Ser Kozi Łomnicki na listę produktów tradycyjnych. W naszej ofercie posiadamy sery kozie długodojrzewające.
Sery Łomnickie
Sery Łomnickie
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: Ser kozi z dodatkiem suszonego imbiru CENA: 124,95 zł (za 1 Kg)
Sery Łomnickie
Sery Łomnickie
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: Ser kozi z dodatkiem goździków i kminku CENA: 124,95 zł (za 1 Kg)
Sery Łomnickie
Sery Łomnickie
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: Ser kozi CENA: 114,95 zł (za 1 Kg)
Sery Łomnickie
Sery Łomnickie
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: Ser kozi z dodatkiem czosnku niedźwiedziego CENA: 134,95 zł (za 1 Kg)
Sery Łomnickie
Sery Łomnickie
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: Ser kozi CENA: 124,95 zł (za 1 Kg)
Sery Łomnickie
Sery Łomnickie
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: Ser kozi z dodatkiem kozieradki CENA: 114,95 zł (za 1 Kg)