Naturalna czekolada powstaje zgodnie z ideą "od ziarna do tabliczki". Oznacza to, że producent jest odpowiedzialny za cały proces powstawania czekolady. Od momentu zamówienia odpowiednich ziaren kakao, przez ich wypiekanie, następnie mielenie, aż po temperowanie, formowanie i w końcu pakowanie gotowych tabliczek.
JP Czekolada
JP Czekolada
GRAMATURA: 50 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Brazylii 65%, nierafinowany cukier trzcinowy
JP Czekolada
JP Czekolada
GRAMATURA: 50 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Madagaskaru 72%, nierafinowany cukier trzcinowy
JP Czekolada
JP Czekolada
GRAMATURA: 50 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Republiki Dominikany 67%, nierafinowany cukier trzcinowy
JP Czekolada
JP Czekolada
GRAMATURA: 55 g SKŁAD: zmielone ziarno kakao z Wybrzeża Kości Słoniowej 65%, nierafinowany cukier trzcinowy, pokruszone (wypieczone) ziarno kakao z Brazylii