Filtruj według
Kategorie
Cena dla 100 szt.
Czas realizacji
Pochodzenie
Produkt ekologiczny
Filtruj

Cocoa

Produkcja oferowanej przez Cocoa czekolady odbywa się w małej manufakturze objętej systemem kontroli i certyfikacji w rolnictwie ekologicznym. Właśnie w tym zakładzie ziarna kakaowca zaczynają swoją transformację w pieszczącą zmysł tabliczkę naturalnej czekolady. Wszystkie surowce, z których korzysta Cocoa pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami, w tym certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.

  • Orzechy laskowe w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    13,77
    16,94
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), orzechy laskowe* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 622 kcal / 2572 kJ

  • Migdały w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    14,18
    17,44
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), migdały* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 596 kcal / 2469 kJ

  • Morwy w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    13,77
    16,94
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy  kakaowej min. 65%), morwa biała* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 498 kcal / 2076 kJ

  • Orzechy nerkowca w surowej czekoladzie kawowej 70% Cocoa

    Cocoa

    13,77
    16,94
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy nerkowca* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 584 kcal / 2420 kJ

  • Jagody goji w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    13,42
    16,51
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), jagody goji* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 469 kcal / 1958 kJ

  • Jagody inkaskie w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    13,42
    16,51
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), jagody inkaskie* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 480 kcal / 1994 kJ

  • Banany w surowej czekoladzie 70% Cocoa

    Cocoa

    12,70
    15,62
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), suszone banany* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 438 kcal / 1831 kJ

  • Figi w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    12,70
    15,62
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), figi* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 453 kcal / 1887 kJ

  • Orzechy brazylijskie w surowej czekoladzie 70% Cocoa

    Cocoa

    17,42
    21,43
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy brazylijskie* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 632 kcal / 2613 kJ

  • Rodzynki w surowej czekoladzie Cocoa

    Cocoa

    12,70
    15,62
    brutto

    Cocoa

    GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), rodzynki* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 459 kcal / 1916 kJ

Cookies i regulamin

Informacje dotyczące regulaminu i plików cookies

Skrzynkasmaku.pl korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a następnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Korzystanie ze strony www.skrzynkasmaku.pl wymaga potwierdzenia:

  • Ukończenia 18 lat i pełnoletniości
  • Chęci zapozniania się z ofertą produktów zawierających alkohol
  • Zapoznania się z Regulaminem https://skrzynkasmaku.pl/regulamin i akceptacji jego treści

Zarządzanie plikami cookies i zgodami

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.