Czy podjadanie naprawdę jest niezdrowe? Przyglądamy się tematowi przekąsek.
-
Mazurek chałwowy z mirabelką.
W tym roku koniecznie wypróbujcie wspaniały mazurek z kakaowym dżemem z mirabelek i chałwą lnianą. 🙂 -
Pasztet z suszonymi wiśniami.
Tej Wielkanocy sprawdźcie koniecznie nasz przepis na wege pasztet! -
Crumble owocowe z płatkami owsianymi.
Ciepłe crumble jabłkowe z miętową porzeczką? Idealne zarówno na śniadanie jak i weekendowy deser! -
Wywiad z Maciejem Reimannem.
Serdecznie zapraszamy do przeczytania wywiadu, którego udzielił nam Maciej Reimann, twórca marki Rajman.
-
Pełnoziarniste risotto grzybowe.
Danie nie tylko cieszy podniebienie, ale i rozgrzewa, więc idealnie pasuje na te ostatnie zimowe dni.
-
Śniadaniowa jaglanka z musem dyniowym z gruszkami.
Poranne przebudzanie może być o wiele łatwiejsze gdy pachnie świeżo ugotowana kasza jaglana połączona z wyjątkowym musem o smaku gruszki lub czekolady.
-
Czekoladowe chilli.
Szukasz pomysłu na wyjątkową walentynkową kolację? Proponujemy pikantne i zmysłowe czekoladowe chilli.
-
Walentynkowe trufle czekoladowe.
Idealny prezent to ten zrobiony własnoręcznie. Co powiecie na czekoladowe trufle? -
Odchudzone pączki pieczone.
Karnawał w pełni, wkrótce zaś Tłusty Czwartek – warto pomyśleć o zdrowszej wersji popularnych słodkości.