Jarzębina do mięs 200g

P993

Fungopol
9,65
netto
10,42
brutto

Dodaj do listy życzeń

Minimalną ilością w zamówieniu dla tego produktu jest 25

GRAMATURA: 200 g

SKŁAD: owoce jarzębiny, jabłko, cukier

Rabaty ilościowe

Od ilości Cena netto Cena brutto
20 szt. 10,37 11,20
50 szt. 10,01 10,81
100 szt. 9,65 10,42
250 szt. 9,44 10,20
500 szt. 9,22 9,96
1000 szt. 9,01 9,73

Opis produktu

Jarzębina do mięs to jeden z zapomnianych przetworów w naszych czasach. Swoją świetność przeżywała, gdy spiżarnie naszych babć nie mogły się bez niej obejść. Dziś owoce jarzębiny wracają do łask, a z niepamięci wyciąga je rodzinna firma Fungopol.

Gwarancja ekoproduktu sprawia, że jarzębinę do mięs zajada się z jeszcze większym smakiem. W polskiej medycynie ludowej stosowano ją od zawsze na pobudzenie apetytu. Oprócz tego zawiera w sobie dwa razy więcej karotenu niż marchewka i wspomaga pracę naszego serca. Dzięki swoim właściwościom stymuluje pracę naszych jelit oraz chroni naszą wątrobę przed podrażnieniami.

W składzie jarzębiny do mięs Fungopolu znajdziemy również jabłka oraz cukier. Po usmażeniu składników otrzymujemy smak, który łączy gorzką i cierpką jarzębinę ze słodkimi jabłkami. Dzięki takiemu połączeniu doskonale nadaje się jako dodatek do podkreślenia smaku mięs. Wypróbuj ją w swojej kuchni już dziś.

Produkty powiązane

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Skrzynkasmaku.pl korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a następnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.