Miodowy Kłos bez cukru z daktylami 45g

P400

Pasieka Łysoń
4,04
netto
4,36
brutto
Minimalną ilością w zamówieniu dla tego produktu jest 25

GRAMATURA: 45 g

SKŁAD: miód wielokwiatowy (30,2%), płatki owsiane, daktyl (15,5%), migdały, mleko, wiórki kokosowe, ryż preparowany, mleko pełne w proszku, ziarna sezamu, szałwia hiszpańska chia, cynamon, imbir, koncentrat propolisu

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 1 681 kJ (400 kcal)

WARTOŚCI ODŻYWCZE: (w 100g produktu)

  • Białka: 8,2 g
  • Tłuszcze: 14 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,4 g
  • Węglowodany: 57 g
  • w tym cukry 38 g
  • Sól: 0,08 g
  • Błonnik: 6,8 g
Rabaty ilościowe
Od ilości Cena netto Cena brutto
20 szt. 4,34 4,69
50 szt. 4,19 4,53
100 szt. 4,04 4,36
250 szt. 3,95 4,27
500 szt. 3,86 4,17
1000 szt. 3,77 4,07

Cookies i regulamin

Informacje dotyczące regulaminu i plików cookies

Skrzynkasmaku.pl korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a następnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Korzystanie ze strony www.skrzynkasmaku.pl wymaga potwierdzenia:

  • Ukończenia 18 lat i pełnoletniości
  • Chęci zapozniania się z ofertą produktów zawierających alkohol
  • Zapoznania się z Regulaminem https://skrzynkasmaku.pl/regulamin i akceptacji jego treści

Zarządzanie plikami cookies i zgodami

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.