Dary Natury
Dary Natury
GRAMATURA: 40 g SKŁAD: korzeń chrzanu 100%
Dary Natury
Dary Natury
GRAMATURA: 50 g SKŁAD: cynamon mielony 100%
Zioła i przyprawy z wielu zakątków świata: rozmaryn, bazylia, czarnuszka, imbir, kardamon, kolendra czy trawa cytrynowa. Polecamy zdrowotny napar z takich ziół jak: pokrzywa, liść maliny, ostropest – poprawią odporność i trawienie, wspomagają oczyszczanie organizmu. Skrzynka Smaku oferuje tylko najlepszej jakości susz, który niejednokrotnie pochodzi z uprawy ekologicznej.
Pokrzywa bio Zielony Nurt nadaje się na napar. Ten pożyteczny chwast jest doceniany od pokoleń za swoje lecznice i prozdrowotne właściwości. Doskonale odpędza zmęczenie, pomaga w walce ze stresem, wzmacnia.
Podwyższona temperatura, zmęczenie, przeziębienie? Pomoże kwiat lipy BIO Zielony Nurt. Napar z kwiatów posiada właściwości relaksujące i napotne.
Liść maliny bio Zielony Nurt również nadaje się na napar i jest równie znany jako domowy sposób na przeziębienie. Zawiera flawonoidy, garbniki i witaminę C. Ma działanie ściągające, przeciwzapalne i rozkurczowe. Poleca się go również jako remedium na takie dolegliwości jak biegunka czy ból gardła.
Melisa bio Zielony Nurt posiada liczne właściwości lecznicze. Napar z liści melisy pomoże na sen i uspokojenie, problemy trawienne i bolesne miesiączki.
Zioła służą nie tylko do naparów zdrowotnych, przede wszystkim służą jako dodatek smakowy do różnego rodzaju dań. Aby otrzymać słoiczek domowej pasty curry do marynowania mięs lub do przyprawiania dań wystarczy utrzeć w moździerzu wraz z czosnkiem i olejem takie przyprawy jak: kolendra ziarno eko Dary Natury, chilli eko Dary Natury, imbir eko Dary Natury, kardamon mielony eko Dary Natury czy kurkuma eko Dary Natury.
Przyprawy takie jak: bazylia bio Zielony Nurt, tymianek bio Zielony Nurt czy rozmaryn Zielony Nurt są charakterystyczne dla kuchni śródziemnomorskiej i doskonale uzupelnią takie dania jak: sos boloński lub inny sos do spaghetti, pizza, lasagne. Gałka muszkatołowa cała eko Dary Natury uświetni smak sosu beszamelowego a kminek eko Dary Natury spowoduje, że tradycyjny polski bigos będzie bardziej lekkostrawny.
Cookies i regulamin
Informacje dotyczące regulaminu i plików cookies
Skrzynkasmaku.pl korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a następnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.
Korzystanie ze strony www.skrzynkasmaku.pl wymaga potwierdzenia:
Zarządzanie plikami cookies i zgodami
Niezbędne ciasteczka do zapewnienia prawidłowego działania i świadczenia usług naszego sklepu internetowego. Pozwalają na zapamiętanie ustawień użytkownika, np. języka, waluty, koszyka, wyglądu strony, itp. Funkcjonalne ciasteczka nie zbierają żadnych danych osobowych ani nie przesyłają żadnych informacji do zewnętrznych stron.
Potwierdzam, że mam ukończone 18 lat i jestem osobą pełnoletnią.
Potwierdzam chęć zapozniania się z ofertą produktów zawierających alkohol.
Potwierdzam, że zapoznałem się z Regulaminem https://skrzynkasmaku.pl/regulamin i akceptuję jego treść.
Statystyczne ciasteczka zbierają anonimowe informacje o użytkownikach, takie jak liczba odwiedzających, źródła odnośników, itp. Te informacje pomagają zrozumieć, jak użytkownicy korzystają z witryny.
Marketingowe ciasteczka są używane do śledzenia użytkowników przez witryny. Celem jest pokazywanie bardziej dopasowanych treści reklamowych.
O Cookies
Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.