Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 70%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 583 kcal / 2417 kJ
Fungopol
Fungopol
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: aronia, cukier
Fungopol
Fungopol
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: owoce pigwy, cukier
Fungopol
Fungopol
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: owoc leśnej jagody, cukier
Fungopol
Fungopol
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: owoce jarzębiny, jabłko, cukier
Fungopol
Fungopol
GRAMATURA: 200 g SKŁAD: owoce pigwy, cukier
Zmiany, Zmiany
Zmiany, Zmiany
GRAMATURA: 40 g SKŁAD: jabłko, rodzynki, orzechy nerkowca. Żadnych konserwantów, ani innych głupot. Jabłka i rodzynki pochodzą z eko upraw.
Zmiany, Zmiany
Zmiany, Zmiany
GRAMATURA: 40 g SKŁAD: banany, daktyle, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie. Nic więcej. Zero konserwantów, żadnych innych dodatków.
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* 5%, kruszone ziarna kakaowca*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 60%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 579 kcal / 2403 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, liofilizowana wiśnia* 2%, liofilizowane jagody*, liofilizowane Acai*, zawartość kakao 60%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 587 kcal / 2439 kJ