Czekolada cappuccino migdałowe z morwą Cocoa

P1391

Cocoa
10,11
netto
12,44
brutto
Minimalną ilością w zamówieniu dla tego produktu jest 25

GRAMATURA: 50g

SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały* 9%, morwa biała* 2,8%, kawa mielona* 0,5%*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 55%.

* Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 597 kcal / 2476 kJ

Rabaty ilościowe
Od ilości Cena netto Cena brutto
20 szt. 10,86 13,36
50 szt. 10,49 12,90
100 szt. 10,11 12,44
250 szt. 9,89 12,16
500 szt. 9,66 11,88
1000 szt. 9,44 11,61
Opis produktu

Czekolada cappuccino migdałowe z morwą od Cocoa robiona jest ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca. Bogata w magnez, potas i żelazo.

Produkty powiązane

Cookies i regulamin

Informacje dotyczące regulaminu i plików cookies

Skrzynkasmaku.pl korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a następnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Korzystanie ze strony www.skrzynkasmaku.pl wymaga potwierdzenia:

  • Ukończenia 18 lat i pełnoletniości
  • Chęci zapozniania się z ofertą produktów zawierających alkohol
  • Zapoznania się z Regulaminem https://skrzynkasmaku.pl/regulamin i akceptacji jego treści

Zarządzanie plikami cookies i zgodami

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.