Czekolada z imbirem 70% kakao z Dominikany

P617

Manufaktura Czekolady
13,30
netto
16,36
brutto

Dodaj do listy życzeń

Minimalną ilością w zamówieniu dla tego produktu jest 25

GRAMATURA: 50 g

SKŁAD: ziarno kakao z Dominikany [70%], cukier, imbir kandyzowany

Rabaty ilościowe

Od ilości Cena netto Cena brutto
20 szt. 14,25 17,53
50 szt. 13,77 16,94
100 szt. 13,30 16,36
250 szt. 12,35 15,19
500 szt. 11,97 14,72
1000 szt. 11,68 14,37

Opis produktu

Polecamy czekoladę z ziarna Hispaniola z Republiki Dominikany z dodatkiem kandyzowanego Imbiru. Ziarno Hispaniola (stanowiące zaledwie 4% produkcji Republiki Dominikany) nadaje czekoladzie niespotykany charakter. Jego owocowa nuta z wyraźnie wyczuwalnym posmakiem cytrusów świetnie komponuje się z intensywnym aromatem imbiru. To egzotyczne połączenie zaprasza do świata zaskakujących, nieznanych dotąd wrażeń kulinarnych.
Swój rozgrzewający smak imbir zawdzięcza dużej ilości olejków eterycznych: gingerolu, zingeronu i citralu oraz żywicy. To właśnie one sprawiają, że czekolada z imbirem stanowi tak niespotykany duet rodem z Azji.

Produkty powiązane