P617
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
GRAMATURA: 50 g
SKŁAD: ziarno kakao z Dominikany [70%], cukier, imbir kandyzowany
Od ilości | Cena netto | Cena brutto |
---|---|---|
20 szt. | 14,85zł | 18,27zł |
50 szt. | 14,34zł | 17,64zł |
100 szt. | 13,82zł | 17,00zł |
250 szt. | 13,52zł | 16,63zł |
500 szt. | 13,21zł | 16,25zł |
1000 szt. | 12,90zł | 15,87zł |
Polecamy czekoladę z ziarna Hispaniola z Republiki Dominikany z dodatkiem kandyzowanego Imbiru. Ziarno Hispaniola (stanowiące zaledwie 4% produkcji Republiki Dominikany) nadaje czekoladzie niespotykany charakter. Jego owocowa nuta z wyraźnie wyczuwalnym posmakiem cytrusów świetnie komponuje się z intensywnym aromatem imbiru. To egzotyczne połączenie zaprasza do świata zaskakujących, nieznanych dotąd wrażeń kulinarnych.
Swój rozgrzewający smak imbir zawdzięcza dużej ilości olejków eterycznych: gingerolu, zingeronu i citralu oraz żywicy. To właśnie one sprawiają, że czekolada z imbirem stanowi tak niespotykany duet rodem z Azji.