Filtruj według

Kategorie
Cena dla 100 szt.
Czas realizacji
Pochodzenie
Produkt ekologiczny
Filtruj

La Koguta

Przetwory La Koguty to kulturowa mieszanka smaków. Konfitury i wytrawne chutney przygotowywane są przez Sophie Evans w kuchni na Saskiej Kępie.


Sophie w połowie Francuzka, w połowie Angielka wykorzystuje polskie składniki i adaptuje je w tradycyjnych brytyjskich i francuskich przepisach. Łowickie logo przedstawiające koguta doskonale łączy Polskę i Francję. To właśnie kogut galijski jest nieoficjalnym symbolem Galii i celtyckich Galów.


La koguta reprezentuje kuchnię eklektyczną - doskonale odnajduje się w odważnych mieszankach smaków. Potrafi łączyć jabłka z cebulą czy buraki z daktylami tworząc słodko-wytrawne kompozycje, wszystkie na naturalnych produktach, bez dodatku konserwantów. Przetwory bazujące na lokalnych składnikach wzbogacone egzotycznymi przyprawami doskonale pasują do mięs, serów jak i tradycyjnego pieczywa.

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Skrzynkasmaku.pl korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a następnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.