Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* 5%, kruszone ziarna kakaowca*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 60%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 579 kcal / 2403 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, orzechy laskowe*, orzechy pekan*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 70%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 599 kcal / 2483 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, liofilizowana wiśnia* 2%, liofilizowane jagody*, liofilizowane Acai*, zawartość kakao 60%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 587 kcal / 2439 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały* 9%, morwa biała* 2,8%, kawa mielona* 0,5%*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 55%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 597 kcal / 2476 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 50g SKŁAD: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 70%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 583 kcal / 2417 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), jagody goji* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 469 kcal / 1958 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy brazylijskie* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 632 kcal / 2613 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), migdały* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 596 kcal / 2469 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), jagody inkaskie* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 480 kcal / 1994 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), orzechy laskowe* 35%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 622 kcal / 2572 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy nerkowca* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 584 kcal / 2420 kJ
Cocoa
Cocoa
GRAMATURA: 70g SKŁAD: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej min. 65%), rodzynki* 50%. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: (w 100g produktu) 459 kcal / 1916 kJ
Skrzynka Smaku oferuje wyjątkowe czekolady, do których wytworzenia użyto najlepsze ziarna kakao. Czekolada posiada niezwykły aromat i smak, który różni się w zależności od pochodzenia ziaren. Ziarna Criollo z Jawy są delikatne, Ghana posiada głębokie nuty, takie jak karmel i orzechy, Ziarno Hispaniola zaś ma owocowy posmak i cytrusowe nuty. Czekolada gorzka zawiera m.in. magnez, wapń, potas, kofeinę na pobudzenie i flawonoidy, które są dobre na serce.
Dla koneserów czy na wyjątkowy prezent dla bliskiej osoby polecamy czekolady z dodatkami, takie jak: czekolada z solą fleur de sel, czekolada z żurawiną, czekolada z chilli.
Czekolada z ksylitolem 80% kakao Ekwador Manufaktura Czekolady to coś dla lubiących słodycz bez dodatku cukru. Ksylitol oprócz tego, że słodki działa antybakteryjnie i jest pomocny w kuracji na odkwaszenie organizmu.
Czekolada deserowa z wanilią i mlekiem 60% kakao Ekwador Manufaktura Czekolady to wyjątkowa pozycja w Skrzynce Smaku. Aksamitna konsystencja zapewniona jest przez staranną kompozycję: surowe kakao i naturalna wanilia, poddane zostały długiemu procesowi konszowania, dzięki czemu uwolniły pełnię smaku i aromatu.
Czekolada Smoky Joe 70% kakao z Ekwadoru zawiera słód whisky została stworzona we współpracy z AleBrowar. Kakao z Ekwadoru to nuty jaśminu i przyprawy korzenne. Dymny słód Whisky Extra Stout dodaje mu charakteru. Zawiera ziarno kakao z Ekwadoru (70%), cukier, masło kakaowe, słód whisky. Doskonała propozycja na prezent dla niego, prezent dla ojca, prezent dla dziadka czy prezent dla chłopaka.